Paintball op Texel! De meest uitdagende en stoere activiteit tijdens het uitje met je familie, vrienden, het bedrijf, tijdens je vrijgezellenfeest of je vakantie!

Wat is Paintball?

Tijdens paintball is het de bedoeling dat je op elkaar schiet met verfballetjes. Over het algemeen spelen twee teams tegen elkaar in verschillende spelvormen. Als je bent geraakt moet je het spel verlaten, hierdoor verkeert de tegenstander in een betere positie.

Paintball is een spannends spel en het is van belang dat je samen met je team goede strategieën bepaald, creatief bent en vooral durft! Wie alleen op pad gaat, zal het niet redden….

Wij bieden Paintball voor volwassenen aan en paintball voor Kids

VOOR ALLE SOORTEN GROEPEN 
EN GELEGENHEDEN

meest uitdagende en stoere activiteit op texel

In teamverband de strijd aangaan

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:        €22,50 p.p. voor volwassenen, €12,50 vor kids, incl. 100 balletjes p.p.
Duur activiteit:            1,5 - 2 uur
Activiteit inclusief:     Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.

Kledingadvies:             Sportieve en of lekker zittende kleding die vies mogen worden. Schoenen die goed                                                       vastzitten, haar in een staart en geen sieraden.

Voor wie:                       Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:                       Gehele jaar rond
Vanaf:                             8 tot 24 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:        8 jaar oud voor kids, 16 jaar of ouder voor volwassenen

Faq

Vanaf welke leeftijd mag je paintballen?

Vanaf 18 jaar mag je wettelijk gezien aan het paintballen meedoen.

Bij ons mag je vanaf 8 jaar oud meedoen met Kidspaintball. 
Vanaf 16 jaar oud mag je meedoen met het volwassenen paintball.

Hanteren jullie deze leeftijd erg strict?

Nee, indien er een paar in de groep zitten die jonger dan 18 jaar zijn mogen die van ons gewoon mee paintballen met de volwassenen, mits boven 15 jaar oud en hiervoor toestemming krijgt van een ouder.

Kan ik ter plekke nog extra balletje bijkopen?

Ja, dat kan altijd, de kosten voor 100 extra balletjes bedragen €7,50

Welke spelvormen worden er gespeeld?

We beginnen meestal met Team Deadmatch. Daarna kunnen we nog Capture the Flag, President, Free for all of een van onze andere spelvormen. Dit bespreken we ter plekke.

Misschien vind je deze activiteiten ook leuk

Boog-, buks- en blaaspijpschieten

Altijd al eens een schietsport willen beoefenen? Dit is je kans! Maak kennis met deze drie prachtige schietsporten! Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen bezig is en ieder uiteindelijk zijn eigen favoriet kan kiezen.

v.a. 10 Personen | €19,50 p.p.

Bubbel voetbal

Bubble voetbal is een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud.

v.a. 10 Personen | €15 p.p.

Citygames

Citygames op Texel? Wat zijn dat? Citygames zijn interactieve spellen op de tablet. Elk team is uitgerust met een tablet waarmee diverse opdrachten uitgevoerd moeten.

v.a. 6 Personen | €22,50 p.p.

Crazy 88

Een krankzinnige, spannende en vooral komische City Rally tussen verschillende teams op Texel!

v.a. 10 Personen | €25 p.p.

Dropping

Gedropt in een of meer groepen in de Dennen van Texel. Met behulp van een kaart en GPS zoekt u naar het eindpunt... Maar eerst moet je dat "checkpoint" vinden!

v.a. 10 Personen | €27.50 p.p.

Escape op locatie

Wij hebben een Escape op locatie ontwikkeld die op bijna elke locatie opgebouwd kan worden. Jullie eigen ruimte is veranderd, maar kun jij ontdekken wat er precies is veranderd? En kan jij het raadsel binnen 60 minuten oplossen?

v.a. 8 Personen | €200

Fietspuzzeltocht

Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.

v.a. 12 Personen | €22,50 p.p.

Footgolf

FOOTgolf wordt met je voeten gespeeld. Je trapt de voetbal vanaf het aftrappunt de baan op richting ‘the Flag’. Doel van het spel is dat je de bal in zo min mogelijk trappen - langs diverse obstakels en hindernissen - zo dicht mogelijk nabij ‘the Flag’ speelt.

v.a. 10 Personen | €15 p.p.

Offroad e-skaten

Offroad e-skaten; de nieuwste rage op skateboard gebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel! Kom jij het uitproberen?

v.a. 1 Personen | €22,50 p.p.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Falko Lammertse
een maand geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Ram van Erkelens
een maand geleden

Mooie dag op het eiland met Woon Duurzaam. Lekker het water op en alles top geregeld door Teambuilding Texel!

Kars Zeinstra
een maand geleden

Een offroad-segway tour gedaan bij Teambuilding Texel. Het was een mooie dag en de alles werkte perfect. We hebben een mooi rondje gereden met een leuke instructeur!

Rianne Lont
een maand geleden

Heel fijn bedrijf. Geven goede instructies en zijn uiterst vriendelijk. Echt een aanrader!!

De Leef Van Eef
4 maanden geleden

Erg naar uit gekeken omdat ik dol ben op actieve vakanties! Echter met mijn 56 kilo in een blokart van 4 meter gezet met windsnelheden van wel 50km/u. Aangegeven dat ik het voor het eerst deed.. nee nee dat kan prima. Oke, jullie daarop vertrouwd. Vervolgens in 5 minuten tot 4x toe uit de blokart gelanceerd toen deze omwoei terwijl ik exact jullie instructies hierbij gevolgd heb. Achteraf ontdekt dat ik met deze omstandigheden niet veilig had kunnen starten. Jullie hadden het gewoon moeten aflassen, dit is niet veilig. Erg jammer.

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie