Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u? En wie durft u tijdens dit uitje op Texel opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

De Mol(anoniem in de groep geplaatst met als doel te saboteren) loert tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouder mee. Of staat hij/zij juist voorop?

Ontmasker de Mol op Texel

Help de Mol te ontmaskeren door enkele pittige opdrachten uit te voeren tijdens uw uitje op Texel. Zijn de gekozen hulplijnen rendabel geweest? Is de tactiek juist geweest om een extra opdracht uit te voeren?

Red het eiland!

Lukt het uiteindelijk om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren en de Mol te ontmaskeren? Uiteindelijk wordt de dag met een verrassende prijsuitreiking  afgesloten. Waarna de mollen met liefde zullen vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

VOOR ALLE SOORTEN GROEPEN 
EN GELEGENHEDEN

Afgeleid van het programma wie is de mol op TV

inclusief tandems

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €25,00 p.p.
Duur activiteit: 2 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Kunnen we van te voren een Mol kiezen?

Nee helaas kan dit niet, want het moet natuurlijk geheim blijven wie de Mol is binnen de groep.

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel wordt gespeeld op de fiets rondom den Burg, de Koog of de Cocksdorp. Van te voren dient er een keuze gemaakt te worden welke locatie.. 

Hoe groot is een team en zit er in elk team een Mol?

Een team kan maximaal bestaan uit 8 personen en ja, in elk team zal een Mol zitten. De teams strijden niet tegen elkaar. 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Sascha Hogendoorn
7 maanden geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Sophie Brugemann
7 maanden geleden

Onwijs genoten van de activiteiten bij Teambuilding Texel. Leuk personeel en een korte duidelijke uitleg bij de activiteit zodat je snel konden gaan genieten van het blokarten. Super toff om te doen!! ook het one wheelen is erg aan te raden!

Laura Wientjes
9 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Elmar Kuenenger
3 maanden geleden

Zeer gastvrij!

Justine Siffels
8 maanden geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie