Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u? En wie durft u tijdens dit uitje op Texel opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

De Mol(anoniem in de groep geplaatst met als doel te saboteren) loert tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouder mee. Of staat hij/zij juist voorop?

Ontmasker de Mol op Texel

Help de Mol te ontmaskeren door enkele pittige opdrachten uit te voeren tijdens uw uitje op Texel. Zijn de gekozen hulplijnen rendabel geweest? Is de tactiek juist geweest om een extra opdracht uit te voeren?

Red het eiland!

Lukt het uiteindelijk om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren en de Mol te ontmaskeren? Uiteindelijk wordt de dag met een verrassende prijsuitreiking  afgesloten. Waarna de mollen met liefde zullen vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

VOOR ALLE SOORTEN GROEPEN 
EN GELEGENHEDEN

Afgeleid van het programma wie is de mol op TV

inclusief tandems

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €29,50 p.p.
Duur activiteit: 3 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Kunnen we van te voren een Mol kiezen?

Nee helaas kan dit niet, want het moet natuurlijk geheim blijven wie de Mol is binnen de groep.

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel wordt gespeeld op de fiets rondom den Burg, de Koog of de Cocksdorp. Van te voren dient er een keuze gemaakt te worden welke locatie.. 

Hoe groot is een team en zit er in elk team een Mol?

Een team kan maximaal bestaan uit 8 personen en ja, in elk team zal een Mol zitten. De teams strijden niet tegen elkaar. 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Marthijn Wolting
een jaar geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Laura Wientjes
2 jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Lieke
2 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Ron van den Bosch
2 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Kevin Gorjan
3 jaar geleden

Samen met mijn vrouw hebben wij deelgenomen aan blokarten. Het was een echt een fijne namiddag! Goed georganiseerd en goede hulp tijdens de activiteit. De groep was na een paar keer proberen er helemaal mee weg. Achteraf kregen we ook nog een bericht met allemaal foto’s en video’s zodat we er toch nog een leuke herinnering aan over houden! Top activiteit en zeker een aanrader 👌

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie