Escape op locatie

Het is 26 november 1790, aan boord van het VOC schip de Negotie is het één grote chaos. Het schip is in zwaar weer terecht gekomen langs de kust van Texel ter hoogte van Paal 16. De bemanning probeert met man en macht het schip varende te houden, weg van de kust… Maar na 6 uur ploeteren en maar dit mocht niet baten… De Negotie verging in de woeste Noordzee met aan boord koperen duiten, zilver en goud…

Escape op locatie

Wat kun je verwachten? Wij hebben een Escape op locatie ontwikkeld die op bijna elke locatie opgebouwd kan worden. Jullie eigen ruimte is veranderd, maar kun jij ontdekken wat er precies is veranderd? En kan jij het raadsel binnen 60 minuten oplossen?

De Escape op locatie biedt mogelijkheid om met 8 tot 14 personen te spelen. Ideaal voor een vrienden-, familie-, of bedrijfsuitje op Texel! 

Leuk voor kleine groepen

Overal mogelijk, een leuke verrassing in uw accommodatie

Ook mogelijk bij slecht weer

Prijzen en informatie

Kosten activiteit:        €200,00
Duur activiteit:            1,5 uur
Activiteit inclusief:     Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.

Kledingadvies:             Geen bijzonderheden

Voor wie:                       Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:                       Gehele jaar rond
Vanaf:                             8 tot 14 personen
Minimale leeftijd:        12 jaar

Faq

Waar vind de Escape plaats?

Dit vind plaats in jullie accommodatie! Wij hebben geen vaste locatie, maar bouwen de escape op in jullie verblijf. In overleg kan dit ook op een andere locatie. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Escape op locatie?

Dit is afhankelijk van het aantal personen. Mochten jullie met 10 personen zijn, dan moet de ruimte groot genoeg zijn om met 10 personen makkelijk te kunnen bewegen. 

Hoe lang duurt de Escape?

Wij hebben ongeveer 20 a 30 minuten nodig om de Escape op te bouwen. Jullie mogen dan niet in deze ruimte aanwezig zijn.
Hierna hebben jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Afhankelijk van hoe lang jullie hierover doen, zo lang duurt het spel.