Escape op locatie

Het is 26 november 1790, aan boord van het VOC schip de Negotie is het één grote chaos. Het schip is in zwaar weer terecht gekomen langs de kust van Texel ter hoogte van Paal 16. De bemanning probeert met man en macht het schip varende te houden, weg van de kust… Maar na 6 uur ploeteren en maar dit mocht niet baten… De Negotie verging in de woeste Noordzee met aan boord koperen duiten, zilver en goud…

Escape op locatie

Wat kun je verwachten? Wij hebben een Escape op locatie ontwikkeld die op bijna elke locatie opgebouwd kan worden. Jullie eigen ruimte is veranderd, maar kun jij ontdekken wat er precies is veranderd? En kan jij het raadsel binnen 60 minuten oplossen?

De Escape op locatie biedt mogelijkheid om met 8 tot 14 personen te spelen. Ideaal voor een vrienden-, familie-, of bedrijfsuitje op Texel! 

Leuk voor kleine groepen

Overal mogelijk, een leuke verrassing in uw accommodatie

Ook mogelijk bij slecht weer

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €200,-
Duur activiteit: 1,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Geen bijzonderheden
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       8 tot 14 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Waar vind de Escape plaats?

Dit vind plaats in jullie accommodatie! Wij hebben geen vaste locatie, maar bouwen de escape op in jullie verblijf. In overleg kan dit ook op een andere locatie. 

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Escape op locatie?

Dit is afhankelijk van het aantal personen. Mochten jullie met 10 personen zijn, dan moet de ruimte groot genoeg zijn om met 10 personen makkelijk te kunnen bewegen. 

Hoe lang duurt de Escape?

Wij hebben ongeveer 20 a 30 minuten nodig om de Escape op te bouwen. Jullie mogen dan niet in deze ruimte aanwezig zijn.
Hierna hebben jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Afhankelijk van hoe lang jullie hierover doen, zo lang duurt het spel.  

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Treas
5 maanden geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Laura Wientjes
2 maanden geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Sascha Hogendoorn
een week geleden

Goede uitleg en vriendelijk personeel! Erg behulpzaam voor mensen die geen ervaring hebben! Absoluut een aanrader!

Justine Siffels
een maand geleden

Heerlijk de hele dag buitenspelen! Bij teambuildingtexel hebben ze echt het leukste speelgoed waarmee ik het eiland weer op een andere manier ervaar!

Falko Lammertse
8 maanden geleden

Wat een top bedrijf. Kan niets anders zeggen. Alles is goed geregeld mensen zijn behulpzaam en aardig. De activiteiten zijn leuk en zeker spectaculair. Gewoon helemaal top kan echt iedereen die naar Texel gaat adviseren een activiteit hier te doen. Bedankt teambuilding texel!!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie