Een krankzinnige, spannende en vooral komische City Rally tussen verschillende teams.
Een doorgedraaid eilandspel met niet 88, maar 20 doldwaze opdrachten in een van de dorpen op het eiland.
Meerdere teams worden na een korte uitleg op het eiland gedropt met 20 doldwaze opdrachten.

Enkele opdrachten

  • 1. Doe midden op het plein van Den Burg allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...
  • 2. Wissel met uw hele team van kleding.
  • 3. Ga bij een Texelaar op de koffie.


Vastleggen op video

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles legt u vast op video of foto, dus er is bewijsmateriaal!
U krijgt van ons een tablet mee met de opdrachten en om te filmen.

Uw groep wordt opgedeeld in teams van 5 - 8 personen.

Nog ludieker?! 

Stap samen op de Tandem tijdens het Crazy 88 spel! Voer de opdrachten niet alleen in het dorp uit, maar doe deze onderweg van A naar B op locatie. 
Tegen een meerprijs van slechts €7,50 per persoon stapt u samen op een tandem! 

  • slide
  • slide
  • slide

Perfect voor een vrijgezellenfeest

Hilarisch

Beelden mee naar huis

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €25,00 p.p.
Duur activiteit: 2 tot 3 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  

12 jaar

Faq

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel kan gespeeld worden in den Burg of in de Koog, maar wij kunnen ook een spel op maat maken en dan kan het over heel het eiland gespeeld worden.

Wat gebeurt er met de filmpjes en foto's die er gemaakt worden tijdens het spel?

Deze sturen wij achteraf naar jullie op of geven ze mee op een USB-stick. Wij zetten deze zeker niet online zonder toestemming. 

Kan het spel ook gespeeld worden met mindervaliden?

Dat kan zeker! Dit kan dan het beste gespeeld worden in het centrum van den Burg.

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Marthijn Wolting
7 maanden geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Laura Wientjes
een jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Ron van den Bosch
2 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Lieke
2 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Joyce 1978
4 jaar geleden

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie