De Erfenis

Jullie worden in het centrum  ontvangen waar jullie meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie een tablet met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen. Maar in dit spel is NIETS wat het lijkt....

Het levensmotto van oudoom Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgen jullie ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:
- Door het doen van hilarische foto opdrachten
- Het goed beantwoorden van vragen
- Het neerleggen van portemonnees
- Het uitdagen van andere teams in het casino

Wie het meeste geld heeft uitgegeven, wint de Erfenis van Oudoom Hendrikus! 

  • slide
  • slide
  • slide

Perfect voor families

Ook mogelijk bij slecht weer

LEUK VOOR JONG tot OUD

Prijzen en informatie

Kosten activiteit: €27,50 p.p.
Duur activiteit: 2,5 uur
Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 9% BTW.
Kledingadvies:  Sportieve en of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.
Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
Wanneer:     Gehele jaar rond
Vanaf:       12 tot 25 personen (andere aantallen in overleg)
Minimale leeftijd:  

10 jaar

Faq

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel speelt zich af in het centrum van Den Burg.

In hoeveel teams wordt het spel gespeeld?

Het kan in 2 tot 4 teams worden gespeeld.

Wat gebeurt er met de filmpjes en foto's die er worden gemaakt tijdens het spel?

Deze sturen we achteraf naar jullie op of we geven ze mee op een USB-stick. We zetten deze niet online zonder toestemming. 

Klanten over Teambuilding Texel

4,8    47 Google reviews

Marthijn Wolting
8 maanden geleden

Met ons Team van Recras een super middag gehad! Lekker ge e-foiled! Goede begeleiding en binnen 1 uur stonden we alle 6 op het bord te vliegen over het water

Laura Wientjes
een jaar geleden

Wat een fan-tas-tische dag! De vuurtoren op de achtergrond en een fel zonnetje erbij gingen we blokarten met Teambuilding Texel. Vooraf kregen we allereerst een goede uitleg van de begeleider. Daarna mochten we zelf in de blokart plaatsnemen en ons mee laten voeren door de wind. Het was één en al fun. Tijdens het gehele uur was er begeleiding en hielpen ze waar nodig. We werden zelfs nog een aantal keer op de foto gezet, die ze later toestuurde. Top! We hebben er van genoten! :)

Ron van den Bosch
2 jaar geleden

TOP ACTIVITEIT We komen al jaren op Texel en hadden al een paar keer enthousiast gekeken naar het blowkarten op het strand. Deze keer de stap gezet. In december 2019 deden we mee aan blowkarten. Wat was leuk! De begeleiding was deskundig, het materiaal netjes en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna mochten we ‘ los’. De eerste keer niet zo heel veel wind maar voor een eerste keer was het prima. Al snel kregen we de techniek onder de knie. Het uur vloog voorbij en wij hadden de smaak te pakken. Zodanig dat we later in de week nog een keer hebben meegedaan. SUPER. Als we weer op Texel zijn dan komen we zeker weer.

Lieke
2 jaar geleden

Beste Teambuilding Texel, Afgelopen weekend hebben wij via jullie met onze collega’s een erg leuk dagprogramma op Texel gehad. De solex tour, het raften en kajakken, de lunch, het was allemaal leuk en goed georganiseerd. Op het laatste moment hebben we het tijdstip van de terugreis met de bus nog moeten verzetten, ook dit was geen enkel probleem en binnen no-time geregeld. (top service) Ik wil jullie hartelijk danken voor deze dag, dit heeft er mede voor gezorgd dat onze collega’s een geweldig weekend hebben beleefd. Jullie zijn zeker een aanrader!

Joyce 1978
4 jaar geleden

Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Superleuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

Schrijf een recensie in Google Schrijf een recensie