Logo teambuilding texel

Schoolreisje Texel v/a €17,00 per persoon

 • teambuildingtexel_klimmen-klimpark_2.JPG
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_2.jpg
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_4.jpg
 • teambuildingtexel_klimpark.jpg
 • teambuildingtexel_school-dagje-texel_1.jpg
 • geo.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Een dagje Texel met school? Vanaf veerhaven Texel of een eventuele accommodatie of andere locatie, worden jullie per touringcar naar de vuurtoren van Texel gebracht. Hier doen de kids een leuke GPS-tocht en bezoeken daarna het klimpark.

Jutters GPS tocht

De vuurtoren: “Eierland” is vernoemd naar het voormalige eiland Eierland. Vanaf de vuurtoren vertrekken jullie met GPS via het strand en door de duinen naar het klimpark. Onderweg moeten de leerlingen diverse vragen en opdrachten uitvoeren, die te maken hebben met de geschiedenis van Texel.

Aangekomen bij het klimpark kunnen jullie op de picknickbanken genieten van een patatje met limonade.

Avontuurlijk Texel

Na het eten starten de instructeurs van Klimmen EnZo met de instructie en gaan de leerlingen een 1,5 uur durend avontuur op hoogte tegemoet. Op 4 en op 8 meter zijn 2 lussen met uiteenlopende hindernissen die overwonnen moeten worden. Voor de kinderen die niet durven of al snel uitgeklommen zijn, zijn nog diverse spellen te doen!

(Voorbeeld)Tijdsplanning:

 • 09:30 uur – 10:00 uur Overtocht per veerboot
 • 10:00 uur – 10:30 uur Transfer per touringcar naar de vuurtoren van Texel
 • 10:30 uur – 12:00 uur Jutters GPS tocht
 • 12:00 uur – 13:00 uur Patatje en wat drinken
 • 13:00 uur – 14:30 uur Klimmen in het klimpark
 • 14:30 uur – 14:50 uur Transfer per touringcar naar de veerboot
 • 15:00 uur – 15:30 uur Overtocht per veerboot

Bovenstaand dagje Texel kunnen we aanbieden voor €17,00 p.p. inclusief BTW. Deze prijs is op basis van 50 personen en alleen geldig op doordeweekse dagen. Exclusief de overtocht per veerboot.

Docenten en begeleiders gaan tegen gereduceerd tarief mee.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017