Logo teambuilding texel

Bedrijfsprofiel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en Evenementenbureau op Texel. Voor alle Texelse (bedrijfs)uitjes en sportieve activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2007 zijn wij actief als activiteiten organisatie en in 2009 zijn wij ons evenementenbureau begonnen. Sinds 2012 zijn wij trots eigenaar van het klimpark op Texel: Klimmen EnZo. Teambuilding Texel is gespecialiseerd in het op maat maken van activiteiten en (bedrijfs)uitjes, welke indien gewenst naadloos aansluiten op jouw vooraf gestelde doelstelling(en).

Wij beschikken over enkele vaste locaties op Texel:

 • Paal 9, Hoornderslag 8 in Den Hoorn (hier voeren wij onze strandactiviteiten uit)
 • Teambuilding Texel, Gerritslanderdijkje 2in Den Burg
 • Paintball Texel, Schumakersweg 3 in de Koog
 • Klimmen EnZo, Roggeslootweg 6 in De Cocksdorp (ons klimpark)

Naast deze locaties, kunnen diverse activiteiten ook plaatsvinden op een locatie naar keuze. Zo rijden wij door heel Nederland met onze mobiele klimrots. Ook onze tandempuzzeltochten zijn op elke gewenste locatie uit te voeren.

Waarom Teambuilding Texel?

 • Bij ons kun je terecht voor groepen van klein tot groot.
 • Jarenlange ervaring in binnen en buitenland wat betreft het organiseren van activiteiten en evenementen.
 • Indien gewenst organiseren wij het evenement van A tot Z.
 • Onze activiteiten zijn niet plaatsgebonden.
 • Flexibel en transparant in uitvoering.
 • Voert als enige Evenementenbureau op Texel de meeste activiteiten zelf uit.
 • Berekent geen hoge winstmarges.

Instructeurs van Teambuilding Texel

Al onze instructeurs hebben een sterke interesse in de buitensport en zijn hierin ook actief in hun vrije tijd. Tevens zijn de meeste in het bezit van een sportopleiding als achtergrond (Sport en Bewegen, CIOS, ALO en/of Outdoor management). Instructeurs van Teambuilding Texel worden jaarlijks geschoold in diverse redding- en EHBO technieken en andere vaardigheden. Instructeurs van Teambuilding Texel werken met de nieuwste buitensportmaterialen en technieken. Bij onze activiteiten staat gezelligheid centraal, maar veiligheid voorop!

TT.jpg

Erkend leerbedrijf

Teambuilding Texel is sinds 2009 erkend als leerbedrijf. Via SBB ( 100204207) zijn wij een geschikt stage bedrijf voor diverse opleidingen.

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage op Texel? Stuur dan je motivatie + CV naar: morten@teambuildingtexel.nl

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017