Logo teambuilding texel

Zomerprogramma van Teambuilding Texel 2015

Zomerprogramma Teambuilding Texel

Sinds 2008 organiseert Teambuilding Texel alweer diverse sportieve activiteiten in de zomervakantie. Waar we in de zomer van 2008 begonnen zijn op het strand van paal 15 in de “oude zeilschool” Met me oude buren van de golfsurfclub en zeilvereniging paal 15 onderhoud ik overigens nog steeds goed en gezellig contact J

Op paal 15 zijn we begonnen met de activiteiten: Kajakken en raften & powerkiten. Hoe we op de dagen maandag, woensdag en zaterdag zijn gekomen is nog steeds een raadsel maar tot op de dag van vandaag hanteren we deze dagen.

Tijdstip van aanvang
Waar we het eerste jaar begonnen om 10:00 uur in de ochtend met de activiteiten merkte we al direct dat dit TE vroeg was. Waar ik vroeger in een campingwinkel broodjes bakte stonden de mensen voor 8 uur in rijen voor de deur voor warme broodjes. Maar actief om 10 uur in de ochtend is toch een zweetdruppel te ver.

Sportieve activiteiten
Nu organiseren we in de zomer diverse sportieve activiteiten als: Brandingkajakken en raften, powerkiten, strandzeilen, boog/buks en blaaspijpschieten, mobiele klimwand, bubbel voetbal en mountainbiken.

Al deze activiteiten voor leuke prijsjes!
Kajakken en raften of de activiteit powerkiten voor€17,50 per persoon
Mountainbiken€25,00 per persoon
Strandzeilen€20,00 per persoon
Boog, buks en blaaspijpschieten€10,00 per persoon
Mobiele klimwand€2,50 per persoon voor 2 keer klimmen
Bubbel voetbal €5,00 per persoon

De strandactiviteiten: Kajakken/raften en powerkiten starten op de maandag, woensdag en zaterdag om 11:00 uur en 14:00 uur.

Mountainbiken

Het mountainbiken op prachtige Lefty’s van Van Der Linde Fietsen in de Koog op de donderdagen om 11:00 uur en 14:00 uur. Hier krijg je zelfs nog een bidon & energy bar bij! Deze activiteit start ook vanaf Van der Linde fietsen in de Koog (Nikadel 60). De eerste reacties over deze activiteit zijn trouwens fantastisch. Want de fietsen zijn echt een lust voor het oog en rijden daarnaast ook nog eens heerlijk!

Strandzeilen
Indien u graag wilt strandzeilen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Hier hebben we laagwater en een goede wind voor nodig en dit verschilt per dag!

Verhuur
Sinds dit jaar organiseren we in samenwerking met paal 9 de verhuur van strandartikelen en sportartikelen zoals: ligbedden, windschermen, kajaks, sups en golfsurfplanken. Maar voor het huren van een wetsuit bent u bij ons aan het juiste adres. De KIOSK is alle dagen geopend van 10:00 uur – 17:00 uur.

Als u op de kaart kijkt ligt paal 9 ergens in het midden van nergens. Om een lang verhaal kort te maken paal 9 is verhuist naar paal 10 en het navigatie adres is: Hoornderslag 8 in Den Hoorn.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017