Logo teambuilding texel

Waar bestaan mijn werkzaamheden uit?
Sinds 2016 ben ik trots eigenaar van een prachtige groepsaccommodatie: Bloem en Bos. Sinds de overname van deze accommodatie ben ik niet alleen meer buitensport instructeur maar mag ik heel wat extra titels dragen.

“Meneer de WIFI doet het niet!”
Welke logiesverstrekker heeft deze opmerking nog nooit heeft gehoord bestaat niet!  Ok om eerlijk te zijn van het hele netwerk gebeuren snap ik echt niks, hier bel ik direct Netwerk Texel voor.  Een de modem resetten lukt me nog wel, stekker eruit en erin maar daar blijft het bij.

Onderhoud
In het laagseizoen moeten er natuurlijk een hoop onderhoud uitgevoerd worden. Kamers opgeknapt worden, geschilderd en geklust worden. Alleen is ook zo alleen dus dit doe ik het liefst met maatje Aron van Texelwood (maakt de mooiste dingen met hoe kan het ook anders hout!) of met vaders!

Langzamerhand ben ik: schoonmaker, elektricien, loodgieter, hovenier en timmerman geworden met enige sturing van de professionals zoals net al genoemd.  Schilderen laat ik toch echt aan me vader over.

Door de bomen het bos nier meer zien
Naast een prachtige accommodatie met 52 slaapplaatsen heb ik ook 3 hectare land te onderhouden. Onze buurjongen: Daan ook wel de grote vriendelijke reus genoemd bij ons in het bedrijf (bijna 2 meter groot en altijd vriendelijk) assisteert me hierbij.

Een paar weten terug zijn we ook begonnen met het bos uitdunnen. Hier heb ik me gigantisch op verkeken. Het bos is in geen jaren fatsoenlijk uitgedund. Alle bomen springen op in 4, 5 of 6 sprong en krijgen bijna geen zonlicht omdat ze te dicht op elkaar staan.

Van het ene probleem in het andere
Heel leuk het bos uitdunnen, maar dan komt het volgende waar laat je het hout. Ja het houthok is te klein. Dus eerst die dan maar weer in elkaar timmeren voordat we het hout gaan kloven….

Zo blijf je bezig maar maak je er wel iets moois van.

Oja naast het uitvoeren van de werkzaamheden als; schoonmaker, elektricien, loodgieter, timmerman en hovenier voer ik nog steeds de werkzaamheden als buitensportinstructeur, evenementenorganisator en chef marketing uit voor Teambuilding Texel!

Loop ik nu te zeuren?
Nee! Ik geniet elke dag van mijn werk en ben heel blij met mijn collega’s die ongeachte de werkzaamheden altijd bijspringen. Of ze nou met takken moeten spelen of schoon moeten maken iedereen draagt zijn steentje bij.

Zolang ik vind dat ik de leukste baan ter wereld heb zal ik met dezelfde passie mijn werk uit blijven voeren en dit zal nog jaren zo zijn!

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017