Logo teambuilding texel

Tijd voor een blog

Dat zei ik tegen mezelf op deze zondag avond op de bank. Waar ik aan het begin van het jaar nog beloofde vaker te bloggen kom ik er eigenlijk gewoon niet aan toe… Ergens misschien ook wel positief!


Maar tijd voor een blog betekend dat ook inspiratie voor een blog? Niet over een bepaald onderwerp maar wel wat me op dit moment allemaal bezighoudt.

Waar de maanden januari en februari dit jaar erg rustig waren begon de drukte vanaf de maand maart eigenlijk al. En ik moet zeggen sinds die tijd heb ik amper stil gezeten. Hierbij een paar hoogtepunten uit de periode van maart tot nu J

Koningsspelen
Op 24 april 2015 werden de koningsspelen door het hele land georganiseerd. In samenwerking met Stichting Kids samen en vakantiepark de Krim hebben we deze nobele taak op ons genomen. We hadden deze dag bijna 400 kinderen aan het sporten op 2 locaties. De Krim en het strand bij de vuurtoren.

Enkele onderdelen die de kinderen gedaan hebben waren: Katapult bouwen, stormbaan, kratstapelen, klimmen, bubbel voetbal, dansen en midgetgolfen. Op het strand hadden we een heel sportief programma met 3 grotere sporten: Beachvolleybal, flag footbal en frisbee.

Een zeer geslaagde dag waar bijzonder veel tijd en moeite in heeft gezeten. Waar we bij het begin hadden gehoopt op veel medewerking uit het verenigingsleven viel dit helaas erg tegen en zijn alle activiteiten door Teambuilding Texel, De Krim en de ALO uitgevoerd.

In het bijzonder wil ik toch nog even vakantiepark de Krim bedanken en Kelly Vonk voor de openingsdans! Ook Tevoko voor het lenen van de volleybalpalen en de OSG voor het lenen van het sport en spel materiaal.

Ronde om Texel
Sinds april zit ik ook in het bestuur van de Ronde om Texel. De grootste catamaran zeilwedstrijd van de wereld. Dit jaar mede mogelijk gemaakt door een fantastisch actief bestuur en hoofdsponsor Paal 17 events.

Mijn taken binnen dit geheel zijn voornamelijk actief meedenken en randzaken regelen. Een echt takenpakket heb ik nog niet maar dit zal in de toekomst ongetwijfeld komen. Zitting nemen in het bestuur van de Ronde om Texel vind ik zeer leerzaam en brengt mezelf op een hoger niveau van besturen wat ik mee kan nemen naar mijn andere neventaken.

Volgende keer zal ik wat meer vertellen over de organisatie van andere evenementen waar ik me druk mee hou, dit zijn onder andere: 4&5 mei comité, Waanzin Texel, koningsdag de Koog, Wind festival Texel en de Beach obstacle Run Texel.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017