Logo teambuilding texel

Je maakt wat mee.....

Naast bloggen over mijn werkzaamheden, doelgroepen en andere dingen hou ik ook al een tijdje een boekje bij met de dingen die je meemaakt in dit werk. Zeer geestige anekdotes van gasten, verhalen van uitjes en hele bijzondere dingen.

Verhalen
Gelukkig zijn de meeste verhalen eigenlijk zeer leuk. Van het stelen van kippen, van 50 man die staat te pinnen tot de vraag of er bij een ander bedrijf wellicht wel wind aanwezig is om te blokarten….

Vrijgezellenfeesten
Helaas heb ik nu wel een zwarte bladzijde moeten toevoegen aan me naslagwerk. Vrijgezellenfeesten zijn echt de leukste groepen maar ook zeker de minst leuke groepen.

Vorig weekend is er helaas wel iets heel bijzonders gebeurd. Om 12:30 uur stond er een vrijgezellenfeest gepland om te gaan strandzeilen. Om 12:15 uur kreeg ik van een van mijn collega’s al een Appje dat de groep “rollend” uit de taxi kwam. Helaas las ik dit pas na het belletje wat ik later zou ontvangen.

Aan mijn collega dus de eervolle taak om de heren te moeten teleurstellen, met alcohol op gaan we geen activiteiten doen! Je zou zeggen de kous is afgedaan.

Om 13:00 uur wordt ik gebeld door de boeker van dit uitje. “Ja het waait te hard en je personeel heeft de groep afgezegd. Heb je geen alternatief dan kunnen we allebei nog wat verdienen”.

Voordat ik hem van repliek diende eerst nog even naar het strand gebeld wat er nou precies aan de hand was. Want eigenlijk verzorgen we altijd een alternatieve activiteit. A

Aangevallen
Toen ik contact had gelegd met het strand kreeg ik een lichtelijk overstuurde collega aan de telefoon.
“Hij viel hem gewoon aan”

Een man uit de groep had nog dieper in het glaasje gekeken dan de rest en vond het nodig om mijn collega aan te vallen, onder wat hij noemde als grapje…. Een man van bijna 2 meter, oud marinier had mijn collega naar de grond gewerkt en hem in de houdgreep genomen. Waarna hij daarna op enkele cm voor zijn gezicht stond te schreeuwen.

Einde verhaal….Zou je zeggen
De groep is via evenementenbureau binnengekomen die niet tussen het geschil wil zitten en zich terugtrekt. Direct bij de heren aankloppen heeft tot op heden geen zin gehad want ja ze hebben geen activiteit gedaan en daar gaan ze dus ook niet voor betalen.

Achteraf is altijd makkelijk praten
Eigenlijk had mijn collega na het incident direct de politie moeten bellen. Nu is hij door de schrik eigenlijk verder gegaan met zijn werk. En heeft hij pas op een later moment aangifte gedaan tegen de groep, waar we helaas alleen een contactpersoon van de groep hebben.

Financiën
Eigenlijk wil je van zon groep niet eens de gemiste inkomsten hebben. Maar het gaat om het principe. Je plant ze in, ze zijn te dronken om deel te nemen dus je loopt inkomsten mis die je op hun moet kunnen verhalen. En bij wie moet je aankloppen?

Nu de afweging maken om het een staart(je) te geven of het er bij te laten zitten. Ben zeer benieuwd naar jullie mening!

Volgende keer een leuker bericht ;)

Groet Morten

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017