Logo teambuilding texel

Ga je mee naar RIO?

Ga je mee naar Rio?

Vrijdagochtend 07:50 uur, Adriaan belt me wakker. Stap het bed uit en spring eerst even onder de douche om wakker te worden en hem fatsoenlijk te woord te kunnen staan. 08:10 uur ik was al van plan Adriaan terug te bellen maar hij belde nogmaals, ik dacht al er zal wel iets aan de hand zijn….

Wat zeg jij als ik 2 tickets heb naar RIO en 1 is voor jou?
Ja natuurlijk, zeg ik dan ja! Wat van verbazing, ontroering en vreugde in een keer omsloeg naar onzekerheid….. Ik heb niet eens een paspoort…. Direct het gemeentehuis gebeld wat pas om 08:30 uur open ging. En ja dat waren lange minuten.

Eenmaal bij de balie “Ik wil graag naar RIO maar heb geen paspoort. Hoe kan ik dat regelen?” Niet bij de gemeente helaas. U zult even met de marechaussee moeten bellen. Heel fijn de marechaussee bellen op een van de drukste dagen van het jaar. Na heel lang wachten en in de tussentijd al pasfoto’s laten maken. Een medewerker aan de lijn; het verhaal uitgelegd en toen kreeg ik de vraag: Is het een directe vlucht? Uhh Ja geen idee. Ik weet niks. Ik vlieg morgen naar RIO…. Hoe laat? Hoe lang? Met welke maatschappij? Geen idee….

In de tussentijd moest er uiteraard ook nog gewerkt worden. Op het klimpark van alles in orde gemaakt. Met mijn collega Juliet gekeken hoe we konden regelen dat ik naar RIO kon. “Geen probleem, zo’n kans krijg je maar 1 keer! Je hebt het verdiend, gaan!” :-)

In de tussentijd heel veel contact gehad met Adriaan, weet je al wat meer???

De dag vloog om, even snel spullen inpakken (5 minuten de tijd). En op naar de boet… Hier was uiteraard de gehele familie, vrienden en aanhang aanwezig. De film ploeg van Samsung/Heineken kwam even een filmpje opnemen. Welke later in het Holland Heineken House afgespeeld zou worden.

En daarna op naar de BOOT! Laatste boot gepakt En op naar Schiphol om een nood paspoort aan te vragen. Bij de marechaussee zeer vriendelijk ontvangen, met een kop koffie erbij en een gezellig gesprek werd mijn paspoort even in elkaar geflanst.

Hierna een Taxi genomen naar het hotel waar ik de nacht bleef slapen. Om de volgende ochtend weer vroeg de shuttle naar Schiphol te nemen. Want om 10:30 uur vlieg ik samen met Adriaan toch echt naar RIO!

Later deel 2.....

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017