Logo teambuilding texel

Even voorstellen

Mijn naam is Juliet ten Wolde, geboren op 17 november 1991 op ’t Horntje, een echte Texelaar dus. De afgelopen 3 jaar heb ik voor Teambuilding Texel gewerkt als zomerhulp voor het begeleiden van groepen en activiteiten. Hiernaast heb ik in 2015 van januari tot en met juni bij Teambuilding Texel mijn afstudeerproject mogen doen.

Tijdens mijn onderzoek heb ik onderzocht in hoeverre het mogelijk is om (weer) jongerenvakanties naar Texel op de markt te brengen om zo Texel aantrekkelijker te maken voor jongeren. Hieruit is een positief antwoord gekomen en in juli was ik geslaagd voor mijn opleiding functiegericht Toerisme en Recreatie, met de specialisatie Tour Manager aan de NHTV te Breda.

Nu, sinds januari 2016, ben ik vast in dienst getreden bij Teambuilding Texel als Event Manager, zoals we dat zelf mooi genoemd hebben. Mijn werkzaamheden zijn onder andere; e-mails beantwoorden, offertes maken, nieuwe arrangementen bedenken en vormgeven, personeelsplanning maken en gelukkig mag ik ook nog steeds ook groepen en activiteiten begeleiden. Ontzettend divers en leuk werk!

Op het moment zit ik veel op het nieuwe kantoor bij Bloem en Bos. Wanneer je een mailtje met een aanvraag verstuurd of wanneer je naar Teambuilding Texel belt, krijg je hoogstwaarschijnlijk contact met mij. Straks, als het seizoen weer begint, ben ik over het hele eiland en op het strand van Paal 9 te vinden met groepen.


Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017