Logo teambuilding texel

En toen kreeg je geen evenementenvergunning.
Een belangrijke maatschappelijke pijler van Teambuilding Texel is toch wel het organiseren van evenementen op Texel. Deze evenementen die we organiseren zijn allemaal zonder winstoogmerk en gebeurt  toch veelal onder werktijd.

Per jaar organiseren we via Teambuilding Texel 2 evenementen; Super Sunday en de Beach Obstacle Run Texel. Twee evenementen die ons groot aanbod aan activiteiten alleen maar aanvullen en nog verder versterken en ik geef toe ons bedrijf ook extra in de picture zetten.

BORT
De Beach Obstacle Run (BORT) zal dit jaar alweer voor de 4de keer plaatsvinden op het eiland en in 2014 waren we hier initiatiefnemer van. Na jarenlang met het idee rondgelopen te hebben eindelijk in 2014 de stoute schoenen aangetrokken.  In 2014 ook begonnen omdat het toen het eerste jaar was dat vergunningen legesvrij georganiseerd mochten worden.

En toen
Super Sunday organiseren we sinds 2017. Dit jaar zou dus, voor ons, de 2de editie worden. Je leest het goed…. ZOU. Doordat we te laat waren met het aanvragen van de vergunning mogen we dit jaar geen Super Sunday organiseren! Waar, naast de evenementenvergunning alles geregeld was, lees; Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, vrijwilligers, sponsoren en niet te vergeten ook 500 deelnemers! En dozen vol met spatborden á waarde €3000,00

Hoe werkt de gemeente Texel met hun vergunningentraject?
Indien je een evenement wilt organiseren op Texel dien je hier eerst een melding van te maken bij de gemeente Texel. Dat moet vóór 31 oktober van dat jaar gebeuren.

Vervolgens krijg je te horen of jouw evenement op genoemde datum georganiseerd mag worden en dan kan je een vergunning aanvragen.

Sinds 2017 is de gemeente Texel erg hard bezig om dit traject te vereenvoudigen en aan te passen, met als aanpassing voor 2018 dat we geen veiligheidsplan meer in WORD hoeven te maken maar deze via internet in moeten vullen.

Op 6 december 2017 kregen wij te horen dat de Super Sunday weer een plaatsje had gekregen op de kalender en dat we dus een vergunning aan konden vragen. Echter was het formulier op dat moment nog NIET beschikbaar op de website van de gemeente. Deze kwam pas op 15 december online en wij kregen tot 20 december de tijd om onze vergunning aan te vragen. En daar ging het mis………..

Helemaal bijzonder dat de Super Sunday onder een aandacht evenement wordt geschaard. Wat betekent dat je 18 weken van te voren de vergunning moet aanvragen, á €845,70. In mijn ogen een beetje kip ei verhaal, alsof 6 december 18 weken voorafgaand 11 februari is….?

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017