Logo teambuilding texel
  • slide

Elk jaar wat anders
Ontwikkelingen op de markt ongeachte welke branche je werkzaam bent gaan erg hard anno 2017. Om onderscheidend te blijven ontwikkelen we eigenlijk elk jaar wel 1 a 2 nieuwe activiteiten. Ook voor dit jaar staan er weer prachtige ontwikkelingen in de steigers en startblokken…. En paintball is hier er 1 van ;)

Uit de hand gelopen

Met 28 activiteiten op de website die we zelf uitvoeren hebben we het grootste aanbod van Texel. Daarnaast verhuren we nog een mobiele klimwand en oud Hollandse spelletjes een zeer divers aanbod.

Wat is er nieuw in 2017?
Voor dit nieuwe jaar hebben we een aantal nieuwe activiteiten:
- The Target
- Survivalbaan
- Paintball

The Target
Voor dit spannende spel hebben we een aantal Tablets met 4G verbinding aangeschaft. Dit spel is de start van meerdere varianten die we willen uitrollen.

In the Target is een misdadiger ontsnapt die moet proberen €1.000.000,00 te verdienen door misdaden uit te voeren. Achter hem aan zitten 3 politieteams die eens in de 6 minuten de locatie van de crimineel krijgen te zien. De locatie van de crimineel wordt ook weergegeven als hij een van de misdaden uitvoert. Het doel van de politie hem uitschakelen.

Dit spannende spel is verslavender dan je denkt en maakt je gigantisch fanatiek!

Survivalbaan
Ok deze was er in 2016 ook al…. Maar pas vanaf dit jaar gebruiken we hem ook als activiteit. Voor de survivalbaan zijn we nu een samenwerking aangegaan met Adriaan van Rijsselberghe die al meerdere groepen op deze baan heeft begeleid.

Voor 2017 zijn we zelfs bezig met een survivalvereniging op te zetten, hier hopelijk ook meer informatie over. De survivalvereniging zal de perfecte manier zijn om je voor te bereiden op een van de vele obstakelruns en uiteraard ook de Beach Obstacle Run.

Paintball
Hier zijn al heel wat mensen mee bezig geweest om dit te realiseren. Na jaren zoeken en proberen is het ons eindelijk gelukt een geschikte locatie te vinden en deze dan ook te bemachtigen.

Vanaf deze week zal er gebouwd worden bij Kustpark Texel. Op het voormalige midgetgolfterrein van dit vakantiepark zal er een paintballveld komen. De eerste tests met wapens, het vullen van onze luchtdrukflessen zijn allemaal naar tevredenheid verlopen. Aankomende tijd zullen jullie nog wel meer lezen over het realiseren van deze nieuwe activiteit. Naar verwachting moet alles half april gereed zijn ;)

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017