Logo teambuilding texel


Doelstellingen binnen je onderneming
Op 15 oktober 2007 ben ik officieel voor mezelf begonnen. En in 2008 heb ik mijn eerste bedrijfsplan geschreven voor Teambuilding Texel. Met een aantal doelstellingen welke ik op korte, middellange en lange termijn zou willen bereiken. Daar nu op terugkijkend was ik in 2008 erg naïef of enthousiast. Ik hou het liever op het laatste.

Middellange termijn 2 – 3 jaar.
Ja ik had het paintball wel verwacht binnen 2 a 3 jaar te kunnen realiseren. Zoals voor zoveel jongeren op het eiland een droom om je eigen paintball centrum te beginnen. Zo ook die van mij. Vanaf 2009 meerdere keren op het toen nog oude gemeentehuis geweest, nog bij Staatsbosbeheer geweest om mijn “prachtige plannen” te ventileren. Maar toen werd me iets al heel erg snel duidelijk….. Dat paintballveld ging er niet op middellange korte termijn komen.

Mijn middellange termijn doelstellingen:
Middellange termijn (2 – 3 jaar):

  • Paintball locatie op Texel realiseren.
  • Mobiele attractie aanschaffen voor campings, braderieën en open dagen
  • Naast activiteiten ook complete bedrijfsuitjes organiseren

Koffie
Zoals elk jaar ga ik eigenlijk een rondje “koffie” drinken (ik moet bekennen dat ik steeds meer thee drink, maar je snapt wat ik bedoel). En tijdens dit kopje thee bij Kustpark Texel, op Texel beter bekend als het vakantiepark bij Calluna of voor de oude garde de Turkse Tent. Kwam al gauw de plannen aan bod voor het verhuizen van de midgetgolfbaan langs de Pontweg.

En een nieuwe bestemming was er nog niet voor dit terrein. En die wist ik dan wel weer….

Alsnog kan het lang duren
Het koffiedrinken was in begin 2015. Ik zou alles in orde maken en dan zouden we in 2016 open! Ook hier was ik weer iets te naïef of enthousiast. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, de aanhouder wint je kent het wel!

Eind 2016 kreeg ik een mailtje van de gemeente. Ik baalde, liep naar de keuken, zette eerst een flinke bak koffie om weer een hoop vragen te moeten beantwoorden waar ik op dat moment niet zoveel zin in had….

VERGUNNING
Gelukkig bleef de koffie in me kopje zitten ik heb wel even staan juichen… Ok om eerlijk te zijn heb heel hard muziek gedraaid; “Take a look around van Limp Bizket” haha, voelde me toch een soort van Tom Cruise die even een van de delen van mission impossible opgelost had.

De mail was dat de vergunning akkoord bevonden was en toen kon eindelijk het plannen beginnen.

Op moment van schrijven
Wordt er erg hard gewerkt aan de website, liggen de meeste materialen op hun plek en zijn we voorzicht begonnen met bouwen. Meer informatie volgt nog

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017