Logo teambuilding texel
Bekijk meer Blogs

Bright Monday

Je ziet het vandaag werkelijk overal #bluemonday. De meest deprimerende dag van het jaar?! Als je maar lang genoeg hetzelfde verkondigt gaat iedereen het vanzelf geloven. Toch?!


De dag dat iedereen er achter komt dat zijn of haar goede voornemens toch niks zijn geworden en dat alle rekeningen van de decembermaand binnenstromen. Ik geloof daar niet zo in. Want ik heb de rekening allang per email in mijn postvakje gehad….

Op bluemonday had ik vandaag een fantastische groep, gisteren overigens dezelfde groep en toen hadden we evenveel plezier en dat in de regen en vliegeren zonder wind…. Alhoewel ze gisteren wel iets fitter waren, dan deze ochtend. Als ik de ochtend aan hun de vraag had gesteld hadden ze bluemonday wellicht beaamt.

In de ochtend vorst aan de grond en om 11 uur brak het zonnetje al heerlijk door. Een prachtige dag met een hoop perspectief voor het nieuwe jaar.De telefoon roodgloeiend, want als het zonnetje schijnt kan ik er de klok op gelijk zetten…. Ik moet in de buurt van me telefoon blijven.

Na een jaar niet bloggen op bluemonday me voorgenomen dit jaar weer meer te gaan bloggen, makkelijk gezegd aangezien er vorig jaar maar 3 keer een blog is verschenen (je moet jezelf toch een beetje indekken). Niet alleen omdat ik de vraag de laatste tijd weer kreeg of er nog eens een nieuw blog aankomt… Maar ook omdat het leuk is, een soort van dagboek van wat ik binnen met bedrijf allemaal meemaak! En mooie verhalen heb ik zeker!

Zoals net al gezegd op mijn bluemonday heb ik een fantastische ochtend gehad met Restaurant Havanrijk uit Uitgeest! Een super enthousiast team waar ik beslist eens kom eten als ik in de buurt ben.

De middag een zeer vruchtbaar gesprek gehad met Jan van Wijk en Roland-jan Schippers beide van de golfbaan de Texelse. Nu ik dit aan het schrijven ben ondertussen druk met enkele nieuwe arrangementen waar golf centraal staat!


Met andere woorden, ik denk dat ik op deze prachtige #bluemonday ontwaakt ben uit mijn winterslaap en heb nog meer zin om er een prachtig 2015 van te maken!

Nu maar hopen dat ik het bloggen bij kan blijven houden! Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel ;)

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017