Logo teambuilding texel

RIB varen | €168,50 p.p.

 • bruuzer-texel-rib-experience.jpg
 • Rib_varen_Texel.JPG
 • powerkiten.jpg
 • teambuildingtexel_solexen_2.jpg
 • zeilen.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Samen met de familie, het bedrijf of je vrienden een speciale en spectaculaire dag beleven? Jullie worden opgehaald door een VIP speedboot in de Marinehaven van Den Helder en zullen de woeste zee van die dag traceren.

Met een diepgang van heb ik jou daar steken we het Marsdiep over en varen richting het Waddeneiland Texel.

Solex

Daar meren jullie aan in het pittoreske dorpje Oudeschild en maken jullie kennis maken met een wel heel bijzonder vervoersmiddel; de Solex. Door middel van een interessante puzzeltocht worden jullie over prachtige delen van Texel geleid om uiteindelijk weer in Oudeschild uit te komen. In het visrestaurant van Oudeschild staat vervolgens een heerlijke lunch voor jullie klaar.

Strandzeilen en powerkiten

Na heerlijk te hebben geluncht, starten we de Solex en toeren we richting het strand van Paal 9. Hier nemen de begeleiders van Teambuilding Texel jullie mee om nog twee uur aan de slag te gaan met strandzeilen.

Naast strandzeilen maken jullie op een unieke wijze kennis met de krachten van de wind. Jullie gaan namelijk powerkiten met vliegers tot wel 5 m2!

Koffie met gebak

Na de activiteiten sluiten we dag gezellig af in Strandpaviljoen Paal 9, waar jullie gaan genieten van een heerlijke kop koffie en gebak.

Na een onvergetelijke dag starten jullie voor de laatste keer de Solex en rijden we richting de TESO Boot, die jullie weer naar de vaste wal brengt.

Tijdsplanning:

 • 10:00 uur - 11:00 uur Vertrek RIB vanuit Den Helder
 • 11:00 uur - 13:00 uur Solex puzzeltocht vanuit Oudeschild
 • 13:00 uur - 14:00 uur Lunch visrestaurant Oudeschild
 • 14:00 uur - 14:30 uur Solex tocht naar Paal 9
 • 14:45 uur - 16:30 uur Strandzeilen en/of powerkiten
 • 16:45 uur - 17:15 uur Koffie met gebak
 • 17:15 uur - 18:00 uur Solex tocht naar de veerhaven Texel

Kosten programma:

€168,50 p.p. inclusief BTW. Deze prijs is geldig bij boeking vanaf 12 - 20 personen.

Hebben wij jullie op ideeën gebracht, maar zoek je net iets anders? Geen probleem! Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Tel: 0222 - 317 889 of vul het contactformulier zo volledig mogelijk in.

Deze activiteit is ook te boeken met overnachting.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017