Logo teambuilding texel

Strandzeilen | € 30,00 p.p.

 • teambuildingtexel_strandzeilen_3.jpg
 • strandzeiler.jpg
 • zeilen.jpg
 • IMG_0435.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Zin in iets actiefs waarbij je de wind om je oren voelt razen? Op Texel kun je heel goed strandzeilen! In een ingenieuze strandzeilwagen met daarop een zeil tot wel 5,5 m2, bereik je al gauw verbluffende snelheden.

Wij werken met een zogenaamd buddy systeem. Dit houdt in dat er per strandzeiler twee personen zijn, waarvan er één achter het stuur plaatsneemt en de ander vanaf de zijlijn de bestuurder coacht en aanmoedigt.

Strandzeilen op Texel

Op deze manier leer je binnen de kortste keren het maximale uit de strandzeiler te halen! Strandzeilen op Texel is geschikt voor jong en oud. Ook zonder enige zeilervaring kun je prima aan dit programma deelnemen.

Competitie

De echte waaghalzen kunnen deelnemen aan een competitie met een GPS systeem. Hieruit kunnen we de snelheid van de deelnemers afmeten.

Tip: combineer met Powerkiten

Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 20 personen? Dan raden wij je aan het programma te combineren met powerkiten. De kosten van deze combinatie bedraagt: €42,50 p.p. en duurt 3 uur.


Geen wind?

Strandzeilen is een activiteit die afhankelijk is van de weersomstandigheden. Vanaf 4bft tot 6bft kan het strandzeilen doorgaan. Indien het te hard of te zacht waait, bieden wij een vervangende activiteit aan!

 • Kosten activiteit: € 30,00 p.p.
 • Duur activiteit: 1,5 uur.
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
 • Kledingadvies: Sportieve kleding en/of lekker zittende kleding, welke ook nat of smerig mag worden. Kleed je naar de weersomstandigheden.
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden. Deelnemers: max 110 KG.
 • Wanneer:
 • Het gehele jaar door.
 • Vanaf: 8 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:12 jaar

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017