Logo teambuilding texel

Overleven op Zee


 • overleven-op-zee-(1).jpg
 • overleven-op-zee-(3).jpg
 • overlevenopzee2.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Jullie boot maakt water en de bemanning heeft slechts enkele minuten de tijd om zich klaar te maken voor een zinkend schip. Hoe hou je elkaar warm tot er hulp arriveert, hoe kun je je als groep verplaatsen, en hoe kun je op zee de hulpdiensten alarmeren?

Tijdens onze overlevingstraining op zee worden deze situaties in een zeer realistische setting nagespeeld.

10:00 uur – 12:00 uur: Theorie

In de ochtend krijgen jullie voorlichting en uitleg over het programma. Hier worden de rollen en afspraken duidelijk besproken en na instructie worden de deelnemers in hun pakken gehesen.

13:30 uur – 15:30 uur: Praktijk

De deelnemers zullen per rib een half uur knallen over het wad en vervolgens op open zee overboord worden gezet (scenario: zinkend schip).

Overleven op zee

Onder begeleiding van een professionele instructeur van de KNRM, zullen jullie de geleerde onderdelen in de praktijk tot uitvoering moeten brengen. Bij elkaar blijven is essentieel en “Overleven is warm blijven” Het reddingsvlot is losgekomen van de boot, wie neemt het voortouw en zorgt ervoor dat alle collega’s aan boord komen? En misschien wel het belangrijkste: wie komt zijn afspraken wel of niet na?!

Een zeer uitdagend programma voor teams tot maximaal 16 personen.

 • Kosten activiteit: Op aanvraag
 • Duur activiteit: 10:00 uur - 15:30 uur (andere tijden in overleg)
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, koffie/thee + koek, begeleiding, lunch, ribvaren en 6% BTW
 • Kledingadvies: Badkleding, handdoek en eventueel een touwtje voor brildragende.
 •  
 • Voor wie: Kleine bedrijven, management teams
 • Wanneer:
 • Vanaf mei tot begin oktober.
 • Vanaf: 6 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:18 jaar en in het bezit van zwemdiploma A.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017