Logo teambuilding texel

Ontmasker de Mol op Texel | € 27,50 p.p.

 • teambuilding-mollen-op-texel_4.jpg
 • teambuilding-mollen-op-texel_2.jpg
 • teambuilding-mollen-op-texel_3.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in jouw groep naar boven haalt. Wie vertrouw je? En wie durf je tijdens dit uitje op Texel opdrachten uit te laten voeren namens jouw groep?

De Mol* (anoniem in de groep geplaatst met als doel te saboteren) loert tijdens de vele ludieke opdrachten over je schouder mee. Of staat hij/zij juist voorop?

Ontmasker de Mol op Texel

Help de Mol te ontmaskeren door enkele pittige opdrachten uit te voeren tijdens jullie uitje op Texel. Zijn de gekozen hulplijnen rendabel geweest? Is de tactiek juist geweest om een extra opdracht uit te voeren?

Red het eiland!

Lukt het uiteindelijk om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren en de Mol te ontmaskeren? Dan is het eiland gered en ben jij misschien wel de winnaar van dit ultieme uitje op Texel. Uiteindelijk wordt de dag met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige (bedrijfs)borrel feestelijk afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid!

* Spelprogramma naar idee van het spannende televisieprogramma Wie is de mol.

 • Kosten activiteit: € 27,50 p.p.
 • Duur activiteit: 3 uur.
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, prijsje voor winnend team verzekering en 6% BTW.
 • Kledingadvies: Sportieve en/of lekker zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden. Eventueel wat drinken en eten voor onderweg.
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 • Wanneer:
 • Gehele jaar door
 • Vanaf: 10 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:12 jaar

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017