Logo teambuilding texel

Klimwand huren | €350,00

 • teambuildingtexel_klimwand-huren_3.jpg
 • teambuildingtexel_klimwand-huren_2.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Ben je op zoek naar een hoogtepunt voor jouw evenement? Een publiekstrekker voor een markt, open dag of een ander event? Huur dan een mobiele klimwand.

Over de mobiele klimwand

Teambuilding Texel verhuurt een 7,5 meter hoge mobiele klimwand. Onze mobiele klimwand - die om de lading beter te dekken - een klimrots genoemd wordt. De klimrots is overal in Nederland binnen 30 minuten operationeel. En met wel 4 personen die tegelijk de klimrots kunnen beklimmen, is deze klimattractie een echte blikvanger voor jouw evenement.

Veiligste mobiele klimwand!

Wij maken gebruik van een automatisch zekersysteem (autobelay), waardoor ongevallen uitgesloten zijn en wij maximale veiligheid garanderen. Doordat de klimrots over vier autobelay systemen beschikt, kunnen we op een veilige manier een zeer hoge capaciteit draaien.

Promotie mogelijkheden

Om jouw merk, bedrijf of evenement extra exposure te geven, kunnen aan weerszijde van de mobiele klimwand banieren worden opgehangen. De mobiele klimwand beschikt daarnaast over vier tijdwaarneming-systemen, waardoor we een prachtige competitie kunnen organiseren!

Klimwand huren

Wil je onze mobiele klimwand huren? Neem dan contact met ons en wij sturen een offerte op maat!

Website mobiele klimwand

Meer informatie over onze mobiele klimwand kun je vinden op de website van onze mobiele klimrots.

 • Kosten activiteit: Eerste uur €350,00, elk extra uur €55,00
 • Duur activiteit: v/a 1 uur.
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, 1 instructeur, begeleiding en verzekering.
 • Activiteit exclusief:Kilometer vergoeding (€45,00 + €0,60 per kilometer) en BTW
 • Kledingadvies: Geen bijzonderheden
 • Voor wie: Festivals, markten, open-dagen, beurzen, etc
 • Wanneer:
 • Het gehele jaar door.
 • Vanaf: 1 persoon.
 • Minimale leeftijd:Vanaf 20 kilogram kan er al geklommen worden.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017