Logo teambuilding texel

Ik hou van Holland diner maar meer van Texel!
Vanaf € 45,00 p.p.

 • hvh3.jpg
 • hvh5.jpg
 • hvh1.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!”

Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. Hebben jullie de eerste voorsprong te pakken of lopen jullie direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegenover elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede en kun je lekker bijkletsen.

Net als op TV

Bordjes leeg? Dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder zijn naam te noemen? En hoe staat het met jouw taalkennis? Op tv lijkt het zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel horen jullie diverse geluidsfragmenten. Herken je ze eerder dan het andere team? Sla dan je slag aan tafel!

Muziekquiz

Tijd voor een tussenstand en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van “met je bord op schoot” is terug, helemaal als het finalespel start. De grote muziekquiz, waarbij je als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haal je het einde van het spel? Wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt? Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

Uitslag

De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd en je jezelf op televisie waant!

Eten en drinken

Tussen de verschillende opdrachten verzorgen we een drie gangen diner. De drankjes zijn niet inbegrepen (op nacalculatie.)

 • Kosten activiteit: €45,00 p.p.
 • Duur activiteit: 3 uur.
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, begeleiding, 3 gangen diner, acteurs en 6% BTW.
 • Kledingadvies: Oranje, wit, rood, blauwe kleding
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 • Wanneer:
 • Gehele jaar door
 • Vanaf: 14 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:16 jaar
 •  

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017