Logo teambuilding texel

Bubble voetbal
6 (+1) bubble ballen: €250,00

 • teambuildingtexel_bubble-voetbal_2.jpg
 • teambuildingtexel_bubble-voetbal_1.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bubble voetbal is de nieuwste rage op voetbalgebied. Een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud.

Wanneer je Bubble voetbal speelt, nemen alle spelers plaats in een opblaasbaar pak. Doordat iedereen in een pak zit, kun je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Slidings maken is ook mogelijk, al is dit wel erg moeilijk.

Teambuilding Texel beschikt over verschillende soorten bubbles

 • Bubbles geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar
 • Bubbles geschikt voor volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar.

Van beide varianten hebben we 11 ballen zodat er 5 tegen 5 gespeeld kan worden en dat er eventueel tijdens het spel gewisseld kan worden.

Spelregels bubble voetbal

Een potje bubble voetbal duurt ongeveer 10 minuten en is vaak veel intensiever dan een normaal potje voetbal. Er wordt gespeeld met maximaal 5 spelers per team en bij voorkeur op een half voetbalveld. Andere varianten zijn uiteraard in overleg geen probleem!

Het doel is net als bij gewoon voetbal om te scoren bij de tegenstander, maar of dat in de praktijk ook lukt is nog maar de vraag. De spelregels zijn in principe hetzelfde, met één groot verschil: je mag je tegenstander gewoon ombeuken. Zowel van de voor-, achter- als zijkant.

Als de bal over de zijlijn gaat wordt deze niet ingegooid, maar ingeschopt. Het spel wordt gespeeld met een normale voetbal.

 • Kosten activiteit:6 (+1) bubble ballen: €250,00
  8 (+1) bubble ballen: €275,00
  10 (+1) bubble ballen: €300,00
 • Duur activiteit: 3 uur (andere tijden in overleg)
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, begeleiding, op en afbreken en 6% BTW.
 • Kledingadvies: Sportieve kleding
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 • Wanneer:
 • Gehele jaar door.
 • Vanaf: 8 personen
 • Minimale leeftijd:8 - 14 jaar & 14 +

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017