De leukste bedrijfsuitjes en activiteiten op Texel!

Ontdek de mogelijkheden van Teambuilding Texel

Over ons afbeelding

Over Teambuilding Texel

Teambuilding Texel is het meest veelzijdige activiteiten- en evenementenbureau op Texel

Bij ons kun je terecht voor de organisatie van de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en groepsuitjes, voor alle denkbare doelgroepen. Werkweken, bedrijfsuitjes, familieweekenden, schoolreizen en vrijgezellenfeesten; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor zowel grote als kleine groepen kun je bij ons terecht. Zelfs voor de losse deelnemer hebben wij tal van activiteiten!

 

Evenementenbureau op Texel

Naast het boeken van een losse activiteit is het bij ons ook mogelijk om het hele evenement te laten organiseren door ons organisatiebureau. Gedurende het teamuitje gaat er een begeleid(st)er mee die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

"De leukste bedrijfsuitjes en activiteiten op Texel"

Nieuw! bij Teambuilding Texel

Afgelopen jaar hebben wij de spannende activiteit Paintball en The Target toegevoegd aan ons aanbod. De nieuwste rage in Nederland en de nieuwste activiteit op Texel van dit jaar is:

Offroad e-skaten.

Bekijk hier al onze activiteiten

Vraag offerte aan

Onze activiteiten

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag is de nieuwste activiteit bij Teambuilding Texel! Een spannend, snel en leuk spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden, gewapend met pijl en boog in verschillende series van eliminatie spellen.

Bekijk activiteit
Boogschieten

Boogschieten

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren u de oervorm van het boogschieten met een recurve boog.

Bekijk activiteit
Brandingkajakken en raften

Brandingkajakken en raften

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Bekijk activiteit
Bubble voetbal

Bubble voetbal

Bubble voetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubble) in dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat de deelnemers in het pak zitten kan je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Slidings maken is ook mogelijk al is dit wel heel erg moeilijk!

Bekijk activiteit
Denk&Doen

Denk&Doen

Tijdens dit 2 uur durend programma worden uw samenwerkingsvaardigheden tot het uiterste op de proef gesteld.

Bekijk activiteit
Dropping

Dropping

Gedropt in een of meerdere groepen in de Texelse dennen. Aan de hand van een kaart en kompas opzoek naar het eindpunt, maar eerst dat “checkpoint” nog vinden!

Bekijk activiteit
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Bekijk activiteit
Fietspuzzeltocht op de tandem

Fietspuzzeltocht op de tandem

Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht over Texel? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel die u tijdens uw bezoekje aan ons eiland zeker gezien moet hebben.

Bekijk activiteit
​FOOTgolf

​FOOTgolf

Bekijk activiteit
Ik hou van Holland diner

Ik hou van Holland diner

Bekijk activiteit
Klimmen in het klimpark

Klimmen in het klimpark

Bekijk activiteit
Texel op zijn best

Texel op zijn best

Bekijk activiteit
Ervaar Texel

Ervaar Texel

Bekijk activiteit
Offroad e-skaten

Offroad e-skaten

Bekijk activiteit
Weekend op zijn Tessels

Weekend op zijn Tessels

Bekijk activiteit
Bekijk alle 26 activiteiten

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017

Blog van TeamBuilding Texel

En toen kreeg je geen evenementenvergunning
25 januari 2018

En toen kreeg je geen evenementenvergunning

Een belangrijke maatschappelijke pijler van Teambuilding Texel is toch wel het organiseren van evenementen op Texel. Deze evenementen die we organiseren zijn allemaal zonder winstoogmerk en gebeurt  toch veelal onder werktijd.

[..]

Lees verder